Apartma na Rabu

Imate tudi prvi vas doma majhne otroke in ste od nekdaj sanjarili o tem, da bi lahko poleti skupaj z njimi na plaži postavljali peščene gradove? Marsikje se te sanje razblinijo, saj peščenih plaž na Hrvaškem žal ni v izobilju, a če se odpravite na otok Rab, se bo vaša fantazija uresničila.

Otok Rab je priljubljen med mladimi družinami predvsem zaradi svojih peščenih plaž, kjer vam za otroke ni potrebno kaj veliko skrbeti – tudi, če se oddaljijo od obale za petdeset metrov, bo voda še vedno visoka zgolj do vaših kolen, saj se tla, prekrita z mivko, spuščajo izjemno položno. Na plaži pa je mivka seveda namenjena prav igri s kanglico in lopatko.

Na otoku Rab vam je omogočeno bivanje v kampih in hotelih, a za družine z majhnimi otroci se seveda najbolj priporočajo apartmaji. Apartmaji zagotavljajo, da se vam ni treba prilagajati in imate vse na dosegu roke – jeste, kadar želite in kar želite, hrano lahko pripravljate sami, otroci pa lahko počivajo, kadar jih je volja.

Otok Rab pa ponuja več kot zgolj 30 peščenih plaž. Privoščite si lahko aktiven oddih in se z otroci odpravite na dolge sprehode ali kolesarite, kar jim bo ob nekoliko bolj svežih jutrih gotovo v veselje.

Na otoku Rab pa seveda ne manjka niti zabave – kadar lahko na vaše otroke popazi babica in si zaželite nekaj večerne zabave v dvoje, vam je na voljo veliko dobrih restavracij, prav tako pa ne manjka barov, kjer se vedno kaj dogaja. Da otroci ne bodo zapostavljeni, pa je seveda zjutraj nujen obisk slaščičarne, da se vi predramite s kavo, malčki pa s kepico sladoleda.

Apartma na Rabu
5 (100%) 2 votes