Apartma na Pagu

Otok Pag je marsikomu najljubši hrvaški otok, saj se na njem poleg lepih plaž najde tudi veliko zabave za stare in mlade. Včasih je večina dopustovala predvsem v avtokampu Straško, zadnja leta pa so veliko bolj priljubljeni apartmaji, kjer najdemo ponudbo za različne okuse.

Medtem, ko je predvsem skupinam mladim najbolj pomembna bližina centrov zabave, gredo družine in starejši na otok Pag zato, ker si želijo nekaj udobja in pravega sproščanja. K temu pa seveda spadajo apartmaji, ki so sodobni in lepo urejeni.

Na Pagu turizem cveti, zato se veliko vlaga tudi v posodabljanje apartmajev, in če ste pripravljeni odšteti nekaj več, so vam na voljo tudi luksuzni apartmaji, kjer vas ne bo pričakala zgolj lepa oprema, temveč tudi vse tisto, kar naredi vaše bivanje bolj udobno. Torej od mikrovalovnih pečic in aparata za kavo do klimatske naprave ter tudi manjšega bazena, v katerem se lahko ohladite, kadar vam je pot do plaže odveč.

Najbolj oblegani so še vedno apartmaji v Novalji, saj je to mestece turistom najbolj prilagojeno. Ponuja otroška igrišča, dobre restavracije oziroma »konobe«, večerne zabave pa ravno tako ne manjka. In če si želite tudi čez dan malo več adrenalina, ni daleč do plaže Zrče, kjer se lahko otroci vozijo na toboganih, odrasli pa si izposodijo vodni skuter.

Otok Pag namreč ni zgolj otok, namenjen poležavanju na plaži, temveč je poskrbljeno za cel kup aktivnosti, ob katerih vam ne bo nikoli dolgčas. Če si po dnevu na plaži lahko zagotovite počitek v lepem apartmaju, pa še toliko bolje.

Apartma na Pagu
5 (100%) 1 vote